Allround Productiemedewerker (40 uur)

Heb jij inzicht, ben je handig en wil je deel uitmaken van een innovatieve productie? Word Allround Productiemedewerker bij Leading Foot Technology (LFT)!

Allround Productiemedewerker (40 uur)

LFT is een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en vervaardiging van medische inlegzolen. Met productiefaciliteiten in Nederland en andere Europese landen is LFT een grote speler geworden. Wij zijn op zoek naar Allround Productiemedewerkers die ons helpen deze verdere groei te realiseren.

Wat ga je doen?

Jij werkt mee aan de fabricage en productie van onze inlegzolen. Je gaat in teamverband een unieke inlegzool produceren aan de hand van orders en instructies. Je leest de werktekening zodat alle technische gegevens volledig zijn op het orderformulier voor het vervaardigen van de zool. Vervolgens bedien je de freesmachine zodat de zool op de juiste maat wordt gefreesd. Daarna ga je handmatig de zool afwerken bij de slijpmachines. Ondertussen onderhoud je alle gereedschappen en machines die je dagelijks gebruikt. Je werkt gestructureerd en geordend, want met jouw oog voor kwaliteit wil je namelijk een uitstekend eindproduct afleveren. Uiteindelijk zorg je er samen met je collega’s voor dat alle dagelijkse orders op tijd de deur uit gaan.

Waar ga je werken?

LFT is een dynamisch en ambitieus Nijverdals bedrijf met prachtige producten, diensten en een vooruitstrevende technologie. Het bedrijf is een boeiende omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng met een ondernemende, open en informele organisatiecultuur. Onze klanten zijn medische voetspecialisten. Wij bieden deze voetspecialisten complete business-to-business oplossingen op het gebied van het analyseren en behandelen van voetproblemen. Daardoor krijgt elke patiënt de best mogelijke medische voetbehandeling en ook de best mogelijke op maat gemaakte inlegzool.

Wie ben je?

  • Je hebt een MBO werk- en denkniveau
  • Je hebt enige productie ervaring
  • Je kunt een stap vooruitdenken
  • Je kunt in teamverband werken

Wat bieden wij?

Wij bieden veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid, met ruimte om te leren en een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een match met jouw DNA?

Leuk! Wij komen graag met je in contact. Stuur je cv met motivatie naar evelien.spel@lftonline.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evelien Spel (HR) telefoon: 088 - 780 0200.