Customer Support Medewerker

Ben jij een expert in klantencontact en kun jij complexe vraagstukken oplossen? Help jij onze klanten graag vakkundig en zie jij het als een uitdaging om ieder probleem af te sluiten met een klant die tevreden is? Dan zoeken wij jou!

Customer Support Medewerker (40 uur)

Leading Foot Technology B.V. (LFT) is een toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en vervaardiging van medische inlegzolen. Met productiefaciliteiten in Nederland en andere Europese landen is LFT een grote speler. Door de huidige expansie zijn we op zoek naar medewerkers die ons helpen deze verdere groei te realiseren. Onze klanten zijn medische specialisten in de Podologie, Podotherapie en Orthopedie. Wij bieden deze voetspecialisten complete business-to-business oplossingen op het gebied van het analyseren en behandelen van voetproblemen.
Wat ga je doen? Als Customer Support Medewerker bij LFT ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van onze klanten. Hierbij is het je belangrijkste taak om de complexere problemen op het gebied van onze eigen unieke hard- en software op te lossen. Dit maakt dat jouw dag nooit hetzelfde is. Daarnaast denk je mee, neemt initiatief en draagt ideeën aan om onze software te verbeteren. Tevens participeer je in seminars en beurzen en vind je het leuk om klanten te ontmoeten.

Jouw profiel

  • Je beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Ervaring in een support functie of technische helpdesk
  • Je bent servicegericht en krijgt energie van een tevreden klant. Naast goede communicatieve skills en analytisch inzicht ben jij stressbestendig
  • Specifieke kennis kun jij je snel eigen maken, gestructureerd werken en het overzicht bewaren is voor jou geen probleem
  • Goede beheersing van de Engelse taal zowel in woord als schrift

Wat bieden wij?

LFT is een dynamisch en ambitieus Nijverdals bedrijf met prachtige producten, diensten en een vooruitstrevende technologie. Het bedrijf is een boeiende omgeving met veel ruimte voor eigen inbreng met een ondernemende, open en informele organisatiecultuur. Wij bieden veel eigen vrijheid en verantwoordelijkheid met ruimte om te leren. Daar hoort natuurlijk ook een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden bij.

Een match met jouw DNA?

Word je nieuwsgierig en wil je meer weten over de functie. Wij komen graag met je in contact. Stuur je cv met motivatie naar evelien.spel@lftonline.com. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Evelien Spel (HR) telefoon: 088 - 780 0200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.