Onze mobiele 3D-scanner

Het is LFT gelukt om de bestaande mobiele 3D-scantechniek echt gebruiksvriendelijk te ontwikkelen. Door gebruik te maken van
de mobiele 3D-scanner brengt u de zorg nog dichter naar de patiënten. Het grote voordeel is dat de patiënt in zijn eigen omgeving van zorg wordt voorzien met deze trend die al enige tijd geleden is ingezet.

De mobiele 3D-scanner reproduceert een 1 op 1 weergave van de voet, waarbij zowel de plantaire zijde als de dorsale zijde van de voet zichtbaar is. Tevens wordt het resultaat automatisch gekoppeld met onze LFT Manager waarna er eventueel in CAD gemodelleerd kan worden. De 3D-scan van de voet biedt u talloze mogelijkheden voor de nabije toekomst op gebied van productie en zorg.

E-consult
close slider

LFT e-consult

LFT heeft in korte tijd in verband met het coronavirus het LFT e-consult als nieuwe functionaliteit ontwikkeld. Op basis van bestaande tools en onze LFT Manager software geeft dit de voetspecialist de mogelijkheid haar patiënten op afstand te consulteren.

In deze moeilijke tijden geeft deze functionaliteit u in ieder geval de mogelijkheid om patiënten van advies te voorzien en hiermee ook enige inkomsten te genereren.

Heeft u interesse in onze oplossing en bent u een bestaande klant stuur dan een mail naar helpdesk@lftonline.com of neem contact met ons op door ons te bellen op 088-7800 200.

Bent u geen klant, maar heeft u wel interesse? De externe tools zijn ook voor u gratis en vrijblijvend te gebruiken, mail hiervoor naar sales@lftonline.com of neem contact op met Gert-Jan Liefers op 06-82408354 of Raymond ten Hove op 06-13900631.