Heeft u via LFT Manager alle benodigde informatie omtrent de voetklachten van een patiënt achterhaald en vertaald naar een inlegzolenplan? Dan kunt u de gewenste gepersonaliseerde inlegzool digitaal vormgeven met LFT CAD.

LFT CAD is onze zeer gebruiksvriendelijke softwareapplicatie waarmee u snel en tot op de millimeter nauwkeurig alle denkbare inlegzolen kunt modelleren. U bepaalt zelf of u een inlegzool opbouwt op basis van een 2D-voetscan, 3D-voetscan of drukmeetplaat-scan. Vervolgens maakt u een keuze uit onze unieke, voor-gedefinieerde bibliotheek voor podotherapeuten, orthopeden, podologen en podoposturaal therapeuten. Ook kunt u een persoonlijke bibliotheek aanmaken waarin u de patiëntgebonden elementencombinaties opslaat. Deze opties maken het nóg eenvoudiger om de gepersonaliseerde inlegzool te modelleren.

Overzichtelijke 3D-weergave

LFT CAD biedt u een overzichtelijke 3D-weergave van de scan die u eenvoudig met uw muis in elke gewenste richting roteert. Nadat u een keuze uit diverse grondzoolpatronen heeft gemaakt, plaatst u alle elementen tot op de millimeter exact op de gewenste positie. Hierbij kunt u als medisch specialist heel eenvoudig ondersteuning toevoegen aan die gebieden van de voet die extra aandacht vragen. Bent u tevreden over het model van de inlegzool? Dan stuurt u de productieorder met één muisklik naar LFT.