+31 (0) 887 800 200

SAMEN MAKEN WE STAPPEN

We zitten in een rare tijd. Onze vrijheden zijn beperkt en we blijven op ander- halve meter afstand van elkaar, werken veelal thuis en daardoor zijn veel praktijken gesloten. Als gevolg daarvan kunnen we onze patiënten niet zien. Dat neemt niet weg dat de vraag naar zolen en de daarmee samenhangende consulten niet zullen afnemen. Mensen stellen hun bezoek/bestelling nood- gedwongen uit omdat ze niet bij de specialist terecht kunnen. Dat betekent dat we goed voorbereid moeten zijn op de vraag die straks ontstaat, zodat we die aankunnen. En daar kunnen we elkaar bij helpen.

Contact

Mocht je vragen hebben of kunnen we je ergens mee helpen? Neem dan contact met ons op. Gebruik hiervoor het onderstaande formulier of bel mij: 06 – 82 40 83 54

We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Klaar voor een nieuwe start als jouw praktijk straks weer open mag!

Hoe kunnen we onze tijd nuttig besteden tijdens deze crisis?

We zitten in deze periode thuis en kunnen geen fysiek contact hebben met onze patiënten. Maar laten we vooral kijken wat we tijdens deze crisis wel kunnen doen. Je zou bijvoorbeeld kunnen nagaan of je nog genoeg materialen op voorraad hebt. Levertijden zijn een probleem door deze crisis. Het is dus verstandig om tijdig te bestellen.

Dit is de tijd dat je bijvoorbeeld kunt overstappen naar onze nieuwste online software. Je hebt immers tijd om e.e.a. in te richten en te testen. Onze support afdeling is gewoon bereikbaar mocht je vragen hebben. En we kunnen dan wel geen fysiek contact hebben, via social media en via je website kun je in contact blijven met je doelgroep. Dus juist in deze tijd is het goed daar de nodige aandacht aan te besteden.

Hoe kunnen we elkaar helpen als jullie praktijken weer open kunnen?

Als de praktijken straks weer open gaan is de kans groot dat je een aanzienlijk aantal patiënten krijgt die graag behandeld willen worden. Om deze vraag aan te kunnen zou je de productie van de verkochte zolen aan ons uit kunnen besteden. In de software kun je per order aan geven of je deze zelf gaat produceren of wilt uitbesteden aan LFT. Jij maakt de keus wat je wel en niet door ons laat doen. Op die manier heb je meer tijd voor je patiënten en kun je dezelfde levertijd voor de zolen blijven hanteren. Uiteraard hebben we de capaciteit om deze piek aan te kunnen en kunnen we snelle levertijden blijven garanderen.

Het frezen, slijpen en afwerken kunnen eenvoudig (tijdelijk) van je overnemen. Zo houd jij meer tijd over voor het zien en adviseren van jouw patiënten.

Download hier de brochure