Distributeursnetwerk

LFT Bespoke insoles

Leading Foot Technology (LFT) zoekt naar uitbreiding van het Europese distributeursnetwerk

  • Bijna 20 jaar ervaring in de medische voetzorg
  • Op maat gemaakte zolen van hoge kwaliteit
  • Snelle doorlooptijd van 5-7 werkdagen
  • Eenvoudig bestelproces
  • Uitgebreide keuze qua componentopties, materiaaldichtheden en topafdekkingen
  • Concurrerend prijsmodel met uitstekend potentieel voor het genereren van inkomsten
  • Unieke, plug & play gebruikerssoftware (LFT Manager)

LFT-Leading Foot Technology, een Nederlands bedrijf met meer dan 19 jaar ervaring in de medische voetzorg, is op zoek naar uitbreiding van het Europese distributeursnetwerk. LFT is ervan overtuigd dat medische specialisten het beste geholpen zijn met lokale ondersteuning. Daarom is LFT op zoek naar distributeurs in alle Europese landen die deze ondersteuning kunnen bieden. Ons motto is ‘Freedom of Movement’, daarmee willen we zeggen dat iedereen het recht heeft om prettig te lopen en bewegen.

Wilt u ook toonaangevend distributeur worden in het netwerk van LFT?

Als distributeur van LFT weet u zeker dat u werkt met het beste wat op de markt beschikbaar is. Een waarde propositie die uw bedrijf laat groeien en tegelijkertijd een toekomst garandeert dankzij uitstekende R&D. Denkt u dat u de juiste partner bent voor ons? Neem dan telefonisch contact op +31 (0) 613 900 631 of stuur een e-mail naar: sales@lftonline.com

 

E-consult
close slider

LFT e-consult

LFT heeft in korte tijd in verband met het coronavirus het LFT e-consult als nieuwe functionaliteit ontwikkeld. Op basis van bestaande tools en onze LFT Manager software geeft dit de voetspecialist de mogelijkheid haar patiënten op afstand te consulteren.

In deze moeilijke tijden geeft deze functionaliteit u in ieder geval de mogelijkheid om patiënten van advies te voorzien en hiermee ook enige inkomsten te genereren.

Heeft u interesse in onze oplossing en bent u een bestaande klant stuur dan een mail naar helpdesk@lftonline.com of neem contact met ons op door ons te bellen op 088-7800 200.

Bent u geen klant, maar heeft u wel interesse? De externe tools zijn ook voor u gratis en vrijblijvend te gebruiken, mail hiervoor naar sales@lftonline.com of neem contact op met Gert-Jan Liefers op 06-82408354 of Raymond ten Hove op 06-13900631.