Onze complete oplossing voor uw praktijk

Als podoloog, podotherapeut, orthopeed, fysiotherapeut of podoposturaal therapeut weet u hoe complex de materie rondom goede voetbehandeling is. Zoals uw zorg voor elke patiënt maatwerk is, is onze complete oplossing voor uw praktijk ook maatwerk. LFT levert een breed totaalpakket aan producten, trainingen en services, waarmee u gegarandeerd de optimale op maat gemaakte inlegzool voor uw patiënten kunt creëren.


Een overzicht

Nieuw Diagram NL

Nieuw Diagram NL
2D voetscanner Op maat gemaakte inlegzolen LFT Productie Onze freesmachine LFT CAD LFT Manager Hardware Software Productie Zolen 3D voetscanner Mobiele 3D scanner Drukmeetplaat

Ons proces

Hardware

Software

Productie

Inlegzolen


Met onze 4 verschillende voetscanners bent u in staat om eenvoudig, snel en met hoge precisie (statische en dynamische) beelden van de voeten van uw patiënten te maken.

Onze 4 verschillende voetscanners bieden u als voetspecialist een groot aantal mogelijkheden. Op basis van de voetscans en de uitkomsten van de analyses kunt u een op maat gemaakte inlegzool ontwerpen die uw patiënt optimale ondersteuning biedt. Wij hebben onze voetscanners ontwikkeld op basis van de mogelijkheden die zij bieden en de hoge mate van betrouwbaarheid. Uiteraard sluit onze software naadloos aan op onze voetscanners.


Met onze softwareapplicaties creëert u de perfecte op maat gemaakte inlegzolen voor uw patiënten.


LFT produceert uw op maat gemaakte inlegzolen snel, vakkundig en geheel volgens uw wensen.

Is de inlegzool voor uw patiënt digitaal vormgegeven met onze hardware en zijn alle gewenste elementen toegevoegd met onze software? Dan is het tijd om de inlegzool te laten produceren. U kunt hierbij zelf aangeven welke fases van het productieproces u aan LFT wilt uitbesteden.


Verminder en verhelp de voetproblemen van uw patiënten met onze op maat gemaakte inlegzolen.

Hoog comfortniveau

Bij LFT maken we, op basis van uw specificaties, op maat gemaakte inlegzolen ter preventie, ondersteuning of correctie van voetproblemen. We steven ernaar een hoog comfortniveau te creëren waar uw patiënten baat bij hebben in hun dagelijkse leven.

Toepassingen

Als medisch specialist kunt de op maat gemaakte inlegzolen gebruiken voor:

  • patiënten met medische aandoeningen zoals diabetes, reumatoïde artritis en plantaire fasciitis;
  • sportieve patiënten die hardlopen, tennissen of voetballen, enz.;
  • patiënten die werk- en veiligheidsschoenen dragen waarbij certificering vereist is.

Uitgebreid assortiment

LFT heeft een uitgebreid assortiment materialen voor de productie van op maat gemaakte inlegzolen. Voor de productie van de inlegzolen kunt u heel eenvoudig extra podotherapeutische, podologische of orthopedische elementen aan de gewenste inlegzool toevoegen. Bovendien hebben we meer dan 100 eigen materialencombinaties ontwikkeld op basis van EVA-, kurk-, ESD- en meerlaagse shore-combinaties, met of zonder BaseFlex of MemoFlex onderlaag.

MemoFlex freesblokken

MemoFlex is een samenvoeging van “memory” en “flexibility”. Dankzij de hoge memory keert het materiaal lang terug in zijn oorspronkelijke vorm, terwijl de flexibility zorgt voor soepel en glad freeswerk. MemoFlex is een kwalitatief hoogwaardig materiaal voor professionals die alleen het beste willen voor hun patiënten. Dankzij de gesloten cross linked celstructuur is MemoFlex de nieuwe standaard op het gebied van freesblokken. MemoFlex is toepasbaar in alle soorten en merken freesmachines.

Neem voor meer informatie over ons assortiment en onze MemoFlex freesblokken contact met ons op.