Met onze drukmeetplaat maakt u zowel statische als dynamische drukprofielen van de voet. De output van de drukmeetplaat wordt gebruikt om op basis hiervan een inlegzool te modelleren. Tevens kunt u de patiënt laten zien waar de probleemgebieden zich bevinden en welke behandeling kan helpen om deze probleemgebieden aan te pakken. Op deze manier creëert u openheid richting de patiënt. De meer dan 1600 sensoren registreren niet alleen de drukpunten in zowel de statische als dynamische analyse, maar ook de contacttijd en de impuls van de voet tijdens de dynamische analyse.

De data die de drukmeetplaat genereert, worden direct in onze centrale softwareapplicatie getoond. U kunt alle drukmetingen bewaren in het digitale archief van de patiënt, dat zich binnen de centrale software bevindt. Ook heeft u de mogelijkheid om de afbeeldingen door te zetten naar onze zolenmodelleer-software OrthoPodoCad, zodat u deze afbeeldingen samen met een 2D/3D scan als achtergrond kunt gebruiken terwijl u de inlegzolen digitaal vormgeeft.

De drukmeetplaat wordt geleverd in 2 formaten, waarbij de normale variant (0,5 meter) geschikt is voor één stap en de grote variant (1,7 meter) 2 of 3 stappen. 2 voor volwassenen en 3 voor kinderen.